En este momento estás viendo Amb el suport de l’Ajuntament de La Ràpita “Jornada de cohesió social 21-22”

Amb el suport de l’Ajuntament de La Ràpita “Jornada de cohesió social 21-22”

  • Autor de la entrada:

Amb el suport de l’Ajuntament de La Ràpita, el divendres 14 d’octubre va tenir lloc al IEPAAC la “Jornada de cohesió social 21-22”. 

Des del centre volent cobrir totes les necessitats del nostre alumnat vam decidir fer una jornada plena d’activitats lúdiques i d’entreteniment per tal de dinamitzar la relació entre els nostres alumnes i també entre alumnat i professorat.

El nostre centre està format per alumnat amb perfils i inquietuds molt diversos és per això que es va pensar que què millor que dedicar un dia a conèixer-se, cohesionar-se com a grup i alinear-se amb la missió, visió i valors del centre.

Així doncs ens vam posar en mans de l’equip de Cresàlida que un cop fet l’estudi del nostre centre (numero d’alumnes i professors, cursos, estudis…). Van dissenyar una jornada molt especial.

Dinàmiques motivadores com la creació d’un curtmetraje a través de stories d’Instagram ens van fer treballar la cohesió de grup i la participació.

També es va treballar la relació a través de la percussió i d’altres tècniques musicals i la teatralització.

L’objectiu indirecte de totes aquestes activitats va ser el d’aprendre a identificar, entrenar i transferir competències transversals i professionals relacionades amb les situacions que es viuen al nostre centre.

Des del IEPAAC creiem que es va poder treure molt de partit a aquesta jornada i esperem que l’objectiu s’hagi complert.

L’acollida per part de l’alumnat també va ser molt positiva així que ens estem plantejant tornar-hi el curs vinent.